مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو بدون سند

سلام خسته نباشید من چند وقت پیش پرایدمو با یه پژو معاوضه کردم و تعویض پلاک کردیم ولی طرف مقابل سند زدن رو پشت گوش انداخت که چند وقت پیش بهم گفت ماشین سند نداره و منم همین جوری خریدم می خواستم بدونم من می تونم پرایدو توقیف کنم ؟ و تکلیف پژویی که خریدم چی می شه می گن سند نداره

پاسخ ها :

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

درود
باتوجه به اینکه سند نداره میتونید قرارداد رو فسخ کنید و علاوه بر خودروی خودتون خسارت هم از ایشون بگیرید