مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

خدمت وکلای دادراه سلام بنده خانوم ازمن به جرم رابطه نامشروع شکایت کرده پرونده ازدادسرا رفته کیفری والان ابلاغ برای خانوم اومده جهت دفاع وتحقیق وادامه شکایت احضار شده ولی خانومم به جرم زنا محصنه درزندان هست واگر ایشان برای شکایتش نتونه اقدام کنه وپیگیری پرونده بکنه رای به نفع منه میتونم به جرم تهمت وافترا شاکی بشم

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
نتیجه شکایت قابل پیش‌بینی نیست ولیکن چناچه اتهام انتسابی به هر علت اثبات نشود امکان طرح شکایت افترا خواهید داشت.