مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت صدای سگ همسایه

سلام نزدیک به چندین ماه هست که اطراف خونه ما در یکی از خونه ها سگی هست (که مشخص نیست خونه کیه) صدای سگ میاد و پارس این سگ اصلا قطع نمیشه از ساعت 12 شب شروع میکند تا 3 صبح ادامه میده و از دستش نمیتونیم بخوابیم باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به پلیس 110 تماس بگیرید تا صورت جلسه نماید و شکایت علیه فرد خاطی مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود با کلانتری تماس بگیرید مراتب صورت جلسه شود آنگاه طرح شکایت نمایید