مشاوره حقوقی رایگان - ادعای عدم دریافت ثمن معامله توسط فروشنده

سلام بنده چند ماه قبل یک کولرگازی از مرز بانه خریداری کردم و قرار شد درب منزل تحویل ومبلغ نقدا پرداخت شودالان بعدچندماه مدعی شده که پولی دریافت نکرده وشکایت کرده چه کنم در ضمن قبل ارسال کولر خیلی تاکید داشتندکه ما فقط نقدی کارمیکنیم من مبلغ30میلیون پول نقدا داده ام.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دو نفر شاهد معرفی کنید و اگر مدرکی دارید که در مورد پرداخت نقدی صحبت شده ارائه دهید.
اگر پول کولر را پرداخت نکرده آید بهتر است دوستانه مشکل را حل کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

پاس حالا می‌توانید با رسید نقدی و یا مدرکی که دال بر پرداخت دارید دادخواست دهید