مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت نفقه

با سلام من و همسرم عقد هستیم من باکره هستم و مدتی به اختلاف خوردیم و قهریم..
تو این مدت ایشون ماهی 500 به عنوان نفقه برا من ریخت. آیا نمیتونم شکایتی برای نفقه بکنم مبلغ 500 تومن قابل قبول هست؟

سوال دوم اینکه اگه در حال حاضر من بخوام بروم تحصیل کنم با وجود اینکه قهریم ایا از نظر قانونی میتونه اقدام کنه و مانع تحصیل من بشه؟ما در عقدنامه اصلا شرطی برای تحصیل نگذاشتیم ... حق شکایت دارد؟خودش گفته نمیگذارم ادامه بدهی

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

دادخواست مطالبه نفقه
خیر میتوانید ادامه تحصیل دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید دادخواست نفقه دهید تا کارشناسی شود و مقدار آن مشخص شود ،در مورد سوال دوم خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید تحصیل کنید ایشان نمی‌تواند مانع شود دادخواست تعدیل نفقه بدهید تا کارشناسی شود و نفقه شما تعیین گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای نفقه درخواست بدهید کارشناس مبلغ آن را تعیین می‌نماید می‌توانید نسبت به مبلغ اعتراض کنید می‌توانید به تحصیل نیز ادامه دهید