مشاوره حقوقی رایگان - خانه ی قولنامه ای که قبل از مرگ از پدرم خریده ام

با سلام و درود
پدرم یک خانه 150 متری داشت که قبل از مرگ به صورت دو دانگ دو دانگ به من و دو برادر دیگرم داد. البته 50 متری که به من داده است، قولنامه دارد. اما یکی از همین برادرانم از فوت پدرم که از سال 92 می باشد، در آن خانه نشسته و بلند نمی شود. ممنون میشوم راهنمایی کنید که چگونه من خانه ی قولنامه ای خود را بگیرم و برادرم از آنجا بلند شود و من بتوانم متراژ مربوط به خود را بفروشم.
باتشکر و سپاس فراوان

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.میتوانید نسبت به خلع ید وفروش مال اقدام کنید.