مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون اعصاب و روان

من تابستون پارسال رفتم کمیسیون (امام سجاد) واسه خط دست کلی دوندگی کردم اخرم 150 گرفتن جواب رد دادن و منفی خورد کلا
حالا نمیدونم چی کار کنم
یه دفعه دیگه رفتم خود کمیسیون قبله اینکه برم امام سجاد و بفرستتم گفت برو یه نامه بیار که 2 سال زیر روانشناس تحت نظر بودی
وگرنه دوباره 150 الکی پول میدی
م ‌نمیدونم واقعا باید چی کار کنم
واقعا 19 سالمه ماشین دارم ولی تو حسرت یه بار سوار شدنشم. میشه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

کمیسیون اعصاب و روان گواهینامه کمیسیون برای گواهینامه گواهینامه