مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه

سلام همسر من امسال بازنشسته میشه همسر قبلی ایشان داره از حقوق دریافتی ایشان مهریه میگیره الان فهمیده رفته اقدام کرده برای گرفتن پول بازنشستگی الان همسر من حضانت دوتا فرزند داره نمیشه مبلغی از پول به خود ایشان بدهند مبلغ 600 م است یا برا کمک با ایشون منم درخواست بدم برا گرفتن مهریه منم از اون پول سهم ببرم بعد بدم به همسرم ممنونم

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه مازادی وجود داشته باشد قابل توقیف به عنوان مهریه برای شما خواهد بود در غیر اینصورت اگر اقدام ایشان مقدم باشد توقیف بعدی شما موثر نخواهد بود.

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام سوال خقوقی نیست شما هم میتونید برای گرفتن مهریه اقدام کنید بستگی به تصمیم خودتون داره