مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی قدیمی

سلام من حدود9 سال پیش یک فقره چک مفقودی داشته‌ام وامروز شخصی تقاضای وصول آن را کرده به مبلغ120میلیون تومان که من او را نمی‌شناسم وبا او هیچگونه مراوده مالی نداشته ام درحالی که من کارمندهمان بانک یعنی بانک تجارت بوده ام .چرابا این وجود این شخص چنین اقدام کرده .تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چک شما دست شخص دیگری افتاده اگر در سامانه صیادی ثبت شده باشد شما هم مسئولید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال وجود لاشه چک در دست دیگری، نشان‌دهنده مدیونیت شما می‌باشد و در این باره مسئولیت دارید.