مشاوره حقوقی رایگان - جعل دست خط و نوشته و امضا

سلام وقتتون بخیر ببخشید من از یه کشاورز چندتا دوتا تک بار خرید کردم وپشت قبض باسکول براش فی زدم اون بعدازمن دوتا خاور بار دیگه بار میکنه واومده پشت قبض اوندوتا بار هم با دست خط خودش اسم من وفی زده وامضا منه کرده ورفته وکیل گرفته شکایت کرده حاکم هم شد چون آشنا داشت من هر چه پیش قاضی گفتم فایده نداشت بارنامه هم بنام من نیست اون شماره ماشینه تو قبض الان 50میلیون ناحق بابت اودوتا خاور حکم برام اومده الان میخوام دادخواست بدم باید چه کار کنم تا بتونم محکومش کنم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام شما در حال حاضر یا خوانده هستید یا متهم چرادکه شفاف نکردید که موضوع کیفری است یا حقوقی بهتر است در این پرونده اگر قطعی نشده است اعتراض داشته باشید

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

پرونده شما و دادنامه صادر شده باید توسط وکیل دادگستری مطالعه و بررسی گردد