مشاوره حقوقی رایگان - چاقوکشی

با سلام و عرض ادب پیشاپیش عید نوروز رو به همه وکلای زحمت کش تبریک عرض میکنم

من برادری 20 ساله دارم برادر من در کودکی توسط 2 نفر اسیب میبینه و چشماش اسیب جدی میخوره نه میتونه درس بخونه و کار کنه و این موضوع خیلی ناراحتش کرده بود و هردو چشماش رو هم پیوند قرنیه انجام دادیم ولی زیاد بهش کمکی نکرد بابت دید .

برادر من برای انتقام به اون 2 نفر که سالها ازش بزرگ تر هستند ضربات چاقو میزنه و اونارو مجروح میکنه و چاقو به چشم یکی از اونها میخوره و اسیب میبینه و الان برادر من بازداشت هست و دید خوب نداره باید مرتب دارو و قطره مصرف کنه .
سوالم اینه که ایا باید زندان بره قاضی چه حکمی بهش میده از بابت پرداخت دیه هم مشکی نیست ممنونم که وقت گرانبهای خودتون رو در اختیار من گذاشتین

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله با توجه به اینکه این کار از روی عمد واقع شده حکم حبس محتمل است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ایراد ضرب و جرح با چاقو زندان دارد. دیه هم به قوت خود باقیست.