مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال همسر بدهکار

سلام خسته نباشید همسرم مالیات بدهکار هست ودر حال حاضر خونه و ماشین به نام من سند خوردن آیا امکان دارد که خونه و ماشینی که به نام من هست به خاطر بدهی مالیات همسرم توقیف بشود و اینکه زمینی به نام همسرم هست که قولنامه ایه من میتونم این زمین رو به عنوان مهریه از همسرم بگیرم یا نه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما کاربر محترم نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد می توانید از طریق سایت بامن در تماس باشید تا به یک راهکار درست برسید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بدهی مدیون از مال شما قابل صول نیست