مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت بانکی

من چهار فقره وام 7 میلیونی بانکی مربوط به یک خانواده را ضمانت کردم الان چند سال است که پرداخت نکرده اند آیا بانک می تواند همه حسابهای بانکی مرا مسدود کند حتی حساب حقوق دریافتی که حقوق ماهیانه پرداخت میشود و اگر مسدود شود برای رفع انسداد آن چکار باید کرد و آیا هر چهار پرونده را با هم اقدام می کنند یا جداگانه

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

یک چهارم از حقوق دریافتی شما در صورت متاهل بودن قابل توقیف است.