مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام من چند مدت پیش با موتور سیکلتی با ماشین تصادف کردم و راکب موتور سیکلت فوت شد کارشناس اولیه پنجاه پنجاه زد و کارشناس سه نفره راکب موتور سیکلت رو مقصر و کارشناس پنج نفره راکب موتور سیکلت رو مقصر اعلام کردن و درخواست پنج نفره تکمیلی از طرف خانواده متوفی داده شد و باز هم مقصر اعلام شد و الان دوباره کارشناسی هفت نفره رو بهشون دادن الان ما باید چیکار کنیم که بتونیم جلشونو بگیریم الان تقریبا هشت ماهه که گرفتار شدیم و وکیل که گرفتیم و وکیلمونم کار بخصوصی انجام نداده میشه تورو خدا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

به توصیه های وکیل خود توجه کنید

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

درود ، قطعاً وکیل شما بهتر از هر شخصی که خارج از پرونده است و از محتویات پرونده بیخبر است ، میتواند کمکتان کند ، به وکیلتان همانند روز اول اعتماد کنید و چون کارشناسی از قرائن محسوب میشود کارشناسان باید موثق و مورد اعتماد دادگاه باشند ، چون بحث مرگ یکنفر هست قطعاً دادسرا باید قناعت وجدان پیدا کند.