مشاوره حقوقی رایگان - برگرداندن همسر از خارج از کشور

بنده در مورخه 1401/08/23 با توجه به اظهارت همسرم مبنی بر مثل سفر گرجستان در خرداد ماه همان سال به صورت تور رفته بودیم و عتبات عالیات ، با کمک برادر بزرگترش به صورت غیرقانونی کشور را ترک کرده و الان حدود یک سال هست در کشور آلمان شهر ... در کمپ ... کوچک زندگی می کند ، آیا می شود ایشان با عنایت به این که طلاق ندادم ازکمپ پناهندگان آلمان انصرافش را بزنم؟

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام شما میتونید از ایران دادخواست بازگشت به زندگی و تمکین مطرح کنید ولیکن این حکم در ایران لازم الاجرا هست