مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح

با سلام.من فرزندی 8ساله دارم و با همسرم مدت ها هست طلاق عاطفی و احساسی گرفتیم،ایشون از زمان ازدواج تا امروز حدود 15سال،فقط برای رابطه اون هم به نیاز خودش صرفا برای تخلیه شدن به تایم 2-3دقیقه فقط کنار من خوابیدند و به شدت سرد مزاج و نعوظ کامل هم ندارند و هیچ زمان هم در رابطه برای من تلاشی نکردند و حس غیر معمولی هم با یکی از دوستانش دارد تفریح،خرید،دکترو .... را هیچ کجا همراه نیستند و فقط ظاهر یک خانواده را داریم.چندین بار برای طلاق اقدام کردم،خودش هم میگه برو جدا شو اما خانواده ممانعت کردند و از طرفی ترس از حرف مردم دارند به او گفتم برای فسخ نکاح موافق هست.
سوالای من
1-امکان فسخ نکاح وجود دارد؟
2-امکان سقف مشترک که الان هم هست را داریم؟ایشون صبح میرن کار تا شب و بعد هم اتاقشون میخوابند همیشه.
3-بعداز فسخ نکاح ، منزل مشترک باشد (3دنگ 3دنگ شریکیم)ولی موارد ذکر شده در فسخ رعایت بشود،امکان پذیر هست؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید کامل و دقیق بررسی کنیم و سپس به نظر قطعی برسیم

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر وضعیت جسمی و جنسی بیان شده از همسر شما به تأیید پزشکی قانونی برسد می‌تواند از شرایط عسر و حرج به تشخیص قاضی دادگاه خانواده باشد‌ و به صورت یکطرفه اقدام به طلاق بفرمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است امکان طلاق متصور است