مشاوره حقوقی رایگان - فروش خانه ی پیش فروش

با سلام. بنده سال 98 ملکی رو به صورت پیش خرید، خریدم. یک ماه قبل از تحویل، به شخص دیگری فروختمش. که البته بعد از یک ماه مبلغ تحویل رو پرداخت کردم و ساختمان رو تحویل نگرفتم. الان در حال حاضر تنها بدهکاری واحد، مبلغ سند هستش. سازنده میگه شما فروش مال غیر کردید و اجازه نمیده مالک جدید وارد ساختمان بشه.
این نکته رو بگم که ما ثبت محضری نکرده بودیم و تنها مبایعه نامه نوشته شد
الان من از نظر قانونی چجوری باید با این مساله برخورد کنم؟
آیا این درسته که من فروش مال غیر کردم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با توضیحاتی که فرمودید فروش مال غیر موضوعیت ندارد...... لازم است مدارک شما بررسی شود تا راه کار قانونی پیشنهاد گردد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
1. با حضور در دفتر وکلا و مشاورین مجاز حقوقی
2.علی الظاهر خیر