مشاوره حقوقی رایگان - پارگی دیسک کمر در حین خدمت سربازی

با سلام و خسته نباشید بنده اعزامی برج 8 سال 97 در نیروی هوافضا سپاه هستم محل خدمتم شهرم اهواز هست بنده به مدت 10 ماه سرباز آشپزخانه پادگان بودم شما می دونید کار در آشپزخانه سنگین است از جمله اومدن بار سنگین بلند کردن ظروف سنگین و سرپا بودن و ... بنده بعد از مدتی درد در کمرم حس کردم تا قبل از خدمت هیچ مشکل پزشکی نداشتم بعد از معاینه پزشکان و عکس گرفتن مشخص شد پارگی دیسک کمر دارم در مهره ی 4 و 5 بعد سریعا به بهداری پادگان مراجعه کردم و تایید کردن و گزارش نوشتن بعدا به امور مالی مراجعه کردم گفتند بیمه تعلق نمیگیرد چون شاید شما از قبل اینطور بودید گفتم که من از وقتی که پذیرش کردم سالم بودم از نظر جسمی و روانی و در حین خدمت اینطور شدم نمیدونم باید چه کار کنم و حقم رو بگیرم لطفا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

محسن  رستگارشلماني

جناب آقای محسن رستگارشلماني :

سلام . با استناد به مستندات پزشکی که در اختیار دارید می توانید از طرح آن در دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید