مشاوره حقوقی رایگان - نفقه در صورت رد تمکین

سلام شوهرم دادخواست الزام به تمکین کرده بود اما در دادگاه درخواست تمکینشون به دلیل بیرون راندن بنده رد شد، حالا سوالم اینه که از طریق همین پرونده نفقه به من تعلق میگیرد یا حتما خودم باید شکایت جداگانه‌ای برای نفقه بکنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید نفقه خود را مطالبه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نفقه تا زمانی که شما تمکین نمایید به شما تعلق می‌گیرد تا زمانی که ناشزه بودن شما صادر نشده تعلق می‌گیرد اما می‌بایست آن را مطالبه نمایید

عبدالرسول کمالی

جناب آقای عبدالرسول کمالی :

درود باید دادخواست مطالبه نفقه در دادگاه مطرح کنید و اگر به زور از خانه شوهر بیرون رانده شده اید شکایت ترک انفاق در دادسرا هم می توتانید مطرح نمایید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. باید دادخواست مطالبه نفقه تقدیم کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می‌بایست دادخواست مطالبه نفقه گذشته و جاری را مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر باید پرونده جداگانه ای تشکیل شود باید دادخواست داده شود و روند پرونده طی شود