مشاوره حقوقی رایگان - چیکار کنم

من یک پرونده ای دارم یکسال هست که پیگیر ام و با این وجود جلسه اول دادگاه هنوز تشکیل نشده درخواست تسریع زدم فایده ای نداشته میخوام اگه نمیتونن پرونده من به حوزه دیگه انتقال داده بشه امکانپذیر هست

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پرونده حقوقی است محل اقامت خوانده ملاک برای رسیدگیست و اگر پرونده کیفری است محل وقوع جرم امکان تغییر شعبه بر اساس این صلاحیت‌ها وجود ندارد

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب

باید علت عدم تشکیل جلسه با وجود تعیین شعبه بعد از گذشت یکسال بررسی شود چرا که این میزان تأخیر معمول نیست لکن امکان تغییر حوزه قضایی رسیدگی به پرونده به دلیل آمره بودن قوانین صلاحیت محلی دادگاه ها وجود ندارد و نیز امکان تغییر شعبه رسیدگی کننده نیز اصولاً جز در موارد خاص و وفق مقرارت منصوص، وجود ندارد.

الهام داودی

سرکار خانم الهام داودی :

سلام
خیر پرونده فقط در حوزه ای که صلاحیت داره رسیدگی میشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما صلاحیت ذاتی و محلی را نمی‌توانید تغییر دهید اما می‌توانید با رئیس مجتمع صحبت نمایید