مشاوره حقوقی رایگان - پاسپورت جعلی

سلام شخصی با پاس به صورت قانونی از کشور به مقصد ترکیه رفته و در فرودگاه ترکیه با پاس جعلی به مقصد آلمان دستگیر میشود.حالا چه حکمی براش صادرمیکنند؟ آیا دیپورتش میکنند ایران جرم جعل اسناد چون تو کشور دیگر بوده اینجا هم مورد جریمه میشه یا نه چون پاسپورت و کاملا قانونی رفت بود و تخلف تو کشور دیگری بوده و این که چند بعد دیپورت چه حکم احتمالی در انتظارش هست ممنون...وچندروز طول میکشد که ازترکیه دیپورتش کنن ایران

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما در این خصوص جرم را تسهیل نموده‌اید بنابراین معاون در جرم داخلی محسوب می‌شوید و در کشور خارجی نیز مطابق قانون همان کشور مجازات خواهید شد از جمله منع ورود به آن کشور و طرفی که از پاس شما استفاده نموده نیز مجازات خاص خود را دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله احتمالش وجود داردمطابق قوانین آن کشور بررسی و محاکمه خواهد شد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم مطابق قوانین ترکیه مجازات خواهد شد