مشاوره حقوقی رایگان - بدهی بانکی

سلام علیکم
احتراما اینجانب 1394/12/25یک فقره وام 57500000مسکن 4درصد دولتی با بازپرداخت 20ساله از بانک اخذ کردم و بعد از پرداخت سه قسط به مدت حدودا 30 ماه اقساطم معوق گردید که با مراجعه با بانک و طی 5ماه وجه التزام و پرداخت اقساط معوق قسط هایم را به روز کردم و خود وکیل و رئیس وقت بانک به من گفتند قسط های من بروز شده و الان 4سال است بدون هیچ مشکلی سر وقت اقساط را پرداخت نموده ام ، حال بانک به من زنگ زده و میگوید 9میلیون دیگر باید پرداخت کنی و وقتی علت را میپرسم مگویند سیستم رو بروز رسانی کرده ایم و شما را بدهکار نشان میدهد اکنون چند سوال دارم که منت دار میشوم هموطن خود را راهنمایی و مساعدت نمائید.
1_چرا بعد از گذشت 4سال به من گفته میشود بدهی دارم و در همان سال ها و ماه های ابتدایی چیزی گفته نشده؟
2_اگر بدهی داشته ام چرا از حسابم برداشت نکرده اند با وجود داشتن موجودی؟
3_چرا استعلام بانک مرکزی من برای ضمانت در خود بانک ملی برای چند نفر ، صفر بوده و دو وام از بانک های دیگر اخذ کرده ام ولی استعلامم مشکل نداشته؟
4_آیا میشود از سیستم با داشتن قدرتی که دارند، در محافل قضایی طرح شکایت داشت؟
و....
پیشتر قدردان لطف و محبت تان هستم
یا علی

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید طرح دعوای عدم استحقاق پرداختی جدید به استناد نظریه کارشناس حسابرسی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در صورت بروز اختلاف امکان پیگیری از طریق دادگستری و تقاضای ارجاع امر به کارشناس رسمی در رشته امور بانکی یا کارشناسان حسابداری و حسابرسی خواهید داشت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید پیگیری و درخواست کارشناسی نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی طرح دعوی کنید و در حین دادرسی تقاضای کارشناسی نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام براساس قرارداد اولیه محاسبه کنید اگر بانک زیاده خواهی دارد از طریق مرجع قضایی پیگیری کنید