مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی همسر به تبعیت از شوهر

با سلام خدمت همه بزرگواران
بنده در یکی ازشهرهای استان سیستان و بلوچستان معلم پیمانی هستم و همسرم در شهرستانی دیگر کارشناس رسمی بهداشت در مرکز بهداشت هست با وجود بچه کوچیک و فاصله 800 کیلومتری من و همسرم دو سال پیاپی درخواست انتقالی دادیم و هر دو بار رد شد
سوال بنده این است ک آیا درخواست شکایت برای ما جواب میده میتونیم از این راه اقدام کنیم؟

پاسخ ها :

انتقالی به تبعیت از شوهر انتقالی شغلی انتقالی