مشاوره حقوقی رایگان - استخدام سپاه در صورت ارتباط به قصد ازدواج

بنده با یک خانوم در ارتباط هستم به قصد ازدواج حتی پدر خانوم هم در جریان هستن به هم توی پیامرسان های داخلی پیام میدادیم ولی پیام هامون خارج از عرف نبوده(فوقش فرستادن قلب بوده) و جهت آشنایی با ارزش ها و عقیده همدیگر بوده و هست آیا در استخدام مشکلی برای من ایجاد نمیکند؟ احتمالا ازدواجمون بعد از استخدام بنده باشد

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش حقوقی نیست و در زمره سؤالات غیرحقوقی قرار دارد.