مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت شش دانگ ملک

با سلام
احتراما باتوجه خرید اوراق درسال 96 اقدام به خرید یک واحد نموده ام و شرایط و ضوابط بانک مسکن به طوری بود که مجبور به انتقال 3 دانگ سند به نام همسرم بودم.مبلغ وام 120 میلیون بوده که شامل 80 وام زوجه،20 جعاله، 20 تسهیلات بوده است که هر دو وام 20 میلیونی ها تسویه شده است و بنده قسط دارم مابقی وام را نیز تسویه کنم.حال بعد از گذشت زمان همسر بنده ادعای تصاحب 3 دانگ واحد مذکور را دارد در صورتی که تمامی مدارک از جمله خرید اوراق،مبعایه نام خرید،پرداخت اقساط توسط بنده صورت گرفته است.
قطعا اقدام بنده در خصوص تسویه مابقی وام (80 میلیون) که باعث آزاد سازی سند میشود.
آیا باعث سهولت در نیت همسر بنده میشود؟ آیا راهکار و قانون و تبصره ای قبل از آزاد سازی سند وجود دارد که بتوام ادعای خودم را ثابت کنم و مالکیت 6 دنگ به نام بنده شود؟
لطفا بنده را راشاد فرمایید.
باتشکر

پاسخ ها :

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

شما می‌توانید باتوجه به مدارک استرداد هبه رو دادخواست بدید