مشاوره حقوقی رایگان - اجازه ساخت در باغ مشجر

سلام

بنده قصد خرید باغی مشجر به مساحت 3500 متر (با اب و برق .گاز در نزدیکی زمین .درختان سیب نه جوان و نه پیر .بدون هیچگونه بخش زراعتی) داشتم که در حال حاضر جز منطقه 3 شهرداری شهر (زنجان) و در غرب یک شهرک مسکونی می باشد (بخاطر بزرگ شدن شهر قبلا جز باغات بوده ولی در حال حاضر جزعی از شهر می باشد ولی هنوز باغ است).
این باغ جزعی از یک باغ بزرگتر بوده که ان باغ بزرگ سند دارد و صاحب باغ گفته سند قطعه ای که به من میخواهد بفروشد نیز قابل دریافت است (باغ را سه قسمت کرده است و هر کدام حداقل 2500 متر میباشد و مشجر).

من دو سوال داشتم

یک اینکه سند شش دانگ این قطعه از طرف شهرداری یا به طور کلی قابل دریافت است؟ و چقدر زمان و هزینه میبرد؟

دوم اینکه در این زمین اجازه ساخت و ساز ساختمانی در حد یک ویلا نسبتا بزرگ (300 متر مثلا) داده می شود؟شرایط ان به چه شکل است؟ اگر ندهند چگونه می توان شرایط گرفتن جواز را گرفت؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام کاربری زمین باید از شهرداری یا دهیاری منطقه سوال شود. ضمناً هر دو سوال پرسیده شده پاسخ مشخصی ندارد و هر ناحیه از هر منطقه شهرداری قواعد و مقررات متفاوتی دارند . ابتدا سولات اولیه را از شهرداری بپرسید و بعد اقدام به خرید نمایید.