مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی کشاورزی

سلام وقت تون بخیر خسته نباشین بنده حساب بانکی توسط پلیس فتا شیراز مسدود شده حدود8ماه قبل شاکی ندارم بانک رفتم جواب درست نمیدن راهنمایی کنید معلول هستم غیر حصوری میتوانم رفع اسناد کنم خودم مشهد زندگی میکنم یارانه 8ماه قابل برداشت نیست خدا خیرتون بده قشر زحمت کش

پاسخ ها :

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

از جایی که مسدود کردند باید مراجعه شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به بانک مراجعه نمایید تا مرجع دستور مسدودی مشخص شود چنانچه بانک پاسخگو نیست باید با افسر مربوطه در پلیس فتا شیراز گفتگو نمایید و علت را جویاشوید و در صدد رفع مسدودی بر آیید.

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

اگر به شما ابلاغی شده، شماره پرونده را در سایت عدلیران در قسمت اطلاع رسانی پرونده قضایی، سرچ کنید و پرونده را مشاهده کنید، درکل برای رفع مسدودی باید مراجعه حضوری کنید یا وکیل بگیرید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام‌متاسفانه پاسخگو نیستند به صورت غیرحضوری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید