مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه نفقه

باسلام من برج4امسال7ماهه حامله بودم فرزنداول وتوی عقدبودیم که شوهرم بهانه گیری وگفت بروطلاق بگیر وفهمیدم باکسی دیگر درارتباط هست وبرای من مسکن وخرج نداد و من خانه مادری هستم وبرج4شکایت کردم والان بعد10ماه برای 4ماه اول سال برای من حکم قطعی نفقه اومده وایشون همش عدم تمکین میزنند ورفته خونه قولنامه صوری درست کرده که من ازخانه ترک کردم رفتم دادخواست اجراییه دادم چند روزپیش برای4ماه اول سال دفتر خدمات قضایی والان دیگر باید چی کار کنم ایاچیزی دستم رو میگیرد؟ خرج خودم هست فرزندم هست دم عیدی چی کار کنم؟ ممنونم.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفگوی متقابل دارد از طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید و با تشکیل پرونده در اجرای احکام نسبت به توقیف اموال و جلب زوج اقدام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید اگر قصد تمکین دارید تمکین کنید که ناشزه بودن شما صادر نشود که همچنان به شما نفقه تعلق بگیرد

برای نفقه نیز درخواست صدور اجراییه داشته باشید سایر حقوق مالی مانند مهریه یا طلاق به قوت خود باقیست که نیاز به گفتگو دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای شما نیاز به دلیل دارد و الا ملزم به تمکین با همسرتان هستید