مشاوره حقوقی رایگان - اقرار به سرقت در اثر شکنجه

سلام بنده را به اتهام دزدی به آگاهی بردند و در زیر شکنجه مجبور شدم که گناه نکرده را به زور اقرار کنم و محکوم به شانزده ماه حبس تعزیری شدم شاهد دارم برای اثبات بی گناهی ولی دردادگاه حاضر نمی شوند شهادت دهند ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام اقرار در زیر شکنجه ومامور قابل قبول نیست

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام باید مدرک داشته باشید _شهود خود را باید ببرید و اینکه باید در دادگاه ثابت نمایید که اقرار به زور بوده است

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

باید گیش قاضی اعلام می کردید اعتراف ناشی از شکنجه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر ‌مهلت دارید تجدیدنظرخواهی نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.