مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

سلام، من در98/8/27 تصادف کردم که طی اون استخوان بازو چپم کاملا پلاتین و در پرونده پزشکی قید شده شکستگی و خرد شدگی با عدم امکان بازسازی مجدد و الان هم دستم از کار افتاده حتی نمیتونم بالا ببرم دستم یا چیزی دستم بگیرم کاملا بی حرکت خلاصه. در رفتگی لگن سمت راستم همراه با شکستگی که زیر زانو میله زدند برای وزنه و الان می لنگم. و سیاهی کامل بازو راست و کبودی زیر چانه. میخوام بدونم چند درصد همه اینها و چقد دیه میاد و تا برج 1 من طول درمان داشتم که بخاطر لنگیدن و عدم حرکت دست تا برج 4تمدید شد آیا باز تمدید میشه و اگر بخوام نصف دیه رو بگیرم باید چیکار کنم. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
با توجه به توضیحات شما تعیین میزان دیه به عهده پزشکی قانونی است