مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی اجاره نامه مستاجر

سلام من اجاره نامه خونه رو گم کردم چی کار کنم الان صاحبخانه حکم تخلیه گرفته چطور اقدام کنم؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
یک نسخه از اجاره نامه در اختیار دفتر املاک است می‌تواند بک نسخه کپی از دفتر املاک تهیه نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به شورای حل اختلاف مراجعه نمایید مالک یک نسخه از قرارداد اجاره را در پرونده گذاشته است دریافت کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام از مشاوراملاک یا همان شعبه ای که تخلیه گرفته

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما از دو طریق می‌توانید به اجاره‌نامه دسترسی پیدا نمائید:
طریق اول) از طریق املاک اقدام نمائید.
طریق دوم) از طریق شعبه‌ای که حکم تخلیه را صادر نموده است اقدام نمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید از طریق بنگاه رونوشت آن را دریافت نمایید