مشاوره حقوقی رایگان - عدم موافقت با درخواست انتقالی به تبعیت از همسر

سلام
بنده آموزگار مقطع ابتدایی در شهر یاسوج و دارای دو فرزند خردسال هستم، خانمم در منطقه ای از شهر یاسوج با فاصله صد کیلومتری، کارمند قراردادی کمیته امداد می باشد با اینکه درخواست انتقالی به شهر یاسوج دادم و کمیته مبدا و مقصد هم موافقت کتبی خود را اعلام نمودند، اما کمیته استان مخالفت می کند.
حالا باید چکار کنم و چه اقدام قانونی انجام دهم تا بتوانم نتیجه بگیرم.
ضمنا خانم من هر روز این فاصله صد کیلومتری را باید طی کند و سر کار خود یعنی کمیته منطقه برود و برگردد.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام درخواست های انتقالی به تبعیت از همسر توسط اداره و سازمان متبوعه صورت میگیرد نه دادگاه بنابراین از مراجع ذیربط خود سوال فرمایید