مشاوره حقوقی رایگان - شرایط استعفا

با سلام، من از سال 95 به استخدام اداره دامپزشکی در آمده ام و بدو ورود تعهد محضری ده ساله از من گرفته شده است و در تعهد نامه ذکر شده بود هر گونه انصراف باید خسارت معادل سالهای باقیمانده از خدمت پرداخت شود، الان با توجه به مشکلات خانوادگی درخواست استعفا داده ام، اگر موافقت نشود و من ترک کار کنم چقدر احتمال گرفتن خسارت از بنده وجود دارد ؟ و آیا تا حالا موردی بوده که ارگان دولتی از فرد مستعفی خسارت نقدی بگیرد؟

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
با توجه به تعهد شما صدرصد احتمال وجود داره
ولی ار طرفی میتوانید به ریس سازمان مراجعه و ملاقات و مذاکره داشته باشید که بسیار مفید واقع خواهد شد