مشاوره حقوقی رایگان - تخفیف جریمه نقدی

سلام خدمت شما
بنده بابت پرونده حمل کالای قاچاق در دادگاه تجدید نظر محکوم شدم به پرداخت دو و نیم میلیارد تومان در صورتی که این مبلغ برای بنده به هیچ عنوان قابل پرداخت نیست آیا راهی وجود دارد که جریمه ندهم یا این که تخفیف بگیرم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
جریمه یا جزای نقدی در حق دولت است که می توانید در این خصوص دادخواست اعسار به دادگاه صادر کننده رأی بدهید .
در غیر اینصورت زندانی شده و روزانه مبلغی از بابت جزای نقدی کسر می گردد.