مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد ودیعه مستاجر

سلام وقت بخیر و خسته نباشید
موعد تخلیه ما 20 بهمن بوده و در صورتی که ما از 2 ماه قبل به موجر اطلاع داده بودیم که قصد تخلیه داریم ایشون توجهی نکردند و همچنان میگن که مستاجر پیدا نکردم و حتی حاضر نیستند بیعانه بدهند. به دلیل رعایت حال ایشون دادخواست ندادم ما هم تا زمانی که پول پیش رو ندهند (230 میلیون با یک میلیون اجاره) نمیتونیم تخلیه کنیم . ایشون ماه اسفند هم از ما اجاره خواستند. آیا ما باید به تصرف خودمون در ملک بدون اجاره ادامه بدهیم یا باید اجاره رو به ایشون پرداخت کنیم؟ و این که میتونیم اجرت المثل بابت دیرکرد از ایشون بگیریم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
در صورتی که مدت اجاره به پایان رسیده مستاجر می‌بایست در مهلت مقرر ملک را تخلیه نمایدو کلید را به شورای حل اختلاف تحویل دهد و بابت خسارات خود دادخواست بدهد در غیر این صورت می‌بایست اجرت المثل را به مالک بپردازد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما مکلف به تخلیه ملک در 20 بهمن بودید و طبق قرارداد بایستی عمل نمائید.
از سوی دیگر موجر نیز مکلف به پرداخت ودیعه می‌باشد که در این خصوص دادخواست مربوطه را به ثبت برسانید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اظهارنامه‌ای مطابق ماده 156 قانون آیین دادرسی مدنی برای ایشان ارسال نمایید و مطالبه ودیعه و اعلام تخلیه کنید در صورتی که توجهی نکرد طرح دعوی نمایید