مشاوره حقوقی رایگان - بستن جلو چک

سلام و درود ،از دوستی برای دریافت پول قرضی برای تعمیر ماشین درخواست کردم و در پاسخ گفت میتونم برات کاری بکنند اگر چک داشته باشی یک دوستی دارم یه مبلغی از چک کم میکند و مابقی رو بهت میده از من 13 میلیون چک گرفت و برای دو ماه دیگر قرار شد 11میلیون به من پول بدهد من چک رو نوشتم در اون تاریخ برای دو ماه دیگه چک رو برد برای من پول بیاورد و بعد دو هفته اومد گفت چک رو که ثبت نکردی و آبروم رفت و زبون بازی داد و بیداد، گفت پول دست من هست چک رو ثبت کن پول بهت بدم ،از شانس بد من اون روز سامانه هر جا رفتم مشکل داشت چک ثبت نمیشد و من هم خیلی گیر بودم برای پول گفتم سند این ماشین رو بگیر امانت تا فردا چک ثبت شد سند رو به من بده گفت باشه پس دیگه میخوام برم پول رو بگیرم یک رسید هم بنویس که پول گرفتی دیگر سفته هم نمیخواد با چاپلوسی و زبون بازی رفت که پول بیاره و بعد 40 روز نه پولی برای من آورده نه اون بابا پول ریخته فقط من تماس‌ها رو که هی وعده امروز و فردا میداد رو ضبط کردم و اصلا اون کسی که چک رو به نامش ثبت کردم رو نه دیدم نه میشناسم ، و دارم به موعد چک نزدیک میشوم آیا میتونم کاری بکنم جلوی چک رو ببندم برگشت نخورد؟ وضع مالیم هم خوب نیست وکیل بگیرم و حق این حروم خور و حروم زاده رو بگذارم کف دستش

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی میتوانید در صورت وجود دلایل مصرحه قانونی نسبت به جلوگیری از وصول چک اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی بایستی اسناد مرتبط با موضوع مورد مطالعه قرار گیرند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ملزم به پرداخت چک هستید پس از آن می‌توانید مطالبه وجه به استناد پرداختی نمایید