مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با ترفند برنده شدن گوشی

سلام من در تاریخ 1402/12/15یک خانم با خط ثابت استان تهران با بنده تماس گرفتن و گفتن شما از طرف خرید های اینترنتی که از سال قبل انجام دادین با آدرس کامل موقعیت مکانی بنده گفتن که شما در قرعه کشی برنده یک دستگاه گوشی شدین و در کنارش 2 عدد ساعت هم بن تخفیف دارین که باید مبلغ 1 میلیون و 500واریز کردم و با یک شماره حساب که بعد 48 ساعت برای من ارسال بشود و به بنده کد مرسوله داده اند
و برای جلب اعتماد به من گفتن که از سازمان ثبت خرید اینترنتی تماس میگیرن و با خط ثابت تماس گرفتیم آیا بنده میتوانم به پولم برسم و چطور شکایت کنم من فقط یک شماره حساب و قبض واریز و شماره خط ثابت تنها اسناد من هست

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
کلاهبرداری است
و شما حتما شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه کلاهبرداری را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
دادخواست مطالبه وجه به طرفیت دارنده حساب مطرح نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اظهارات شما شکایت نماییدموضوع کلاهبرداری است

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام هم کیفری هم حقوقی اقدام کنید حقوقی دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی مطالبه‌ وجه علیه دریافت کننده وجه مطرح نمایید به استناد پرینت پرداختی