مشاوره حقوقی رایگان - عدم موافقت با استعفا

سلام
من پرستار هستم با 17 سال سابقه رسمی قصد مهاجرت دارم 7ماه مرخصی استحقاقی طلب دارم که متاسفانه نه با مرخصی استحقاقی من موافقت می کنند نه با استعفای من و در جواب می گویند اخراج میشوی آیا می توانم به دیوان عدالت اداری شکایت کنم
اگر اخراج بزنند آیا سنوات 17 ساله من و مرخصهای من داده نمیشود ؟

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام اگر استخدام رسمی دولتی هستید میتونید به دیوان دادخواست بدید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنید