مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت نامه بلاعزل

سلام. باتشکر فراوان ازتمامی شما عزیزانی که با لطف ومحبت و انسانیت برای مردم جامعه خود وقت میگذارید.
اجرکم عندالله.
عرضم را مختصر میکنم :
من ، برادرم و سه خواهرم پنج فرزند پدری هستیم که یک ماه قبل فوت کرد و ما به دلایل مختلفی مثل ازدواج وشغل در شهرهای مختلفی ساکن هستیم.پدرم روزهای آخر عمرش به خانه‌ی خواهر بزرگترمان رفته بود.دارایی پدرم از دنیا یک خانه و یک ماشین و یک باغ شهری 2000متری بود و لذا بعداز مراسم صحبت از ارث شد و به پیشنهاد خواهر قرار شد برای انحصار وراثت به دامادش که بیکار بود وکالت بدهیم تا به امور رسیدگی کند،ما براساس اعتمادی که به خواهر داشتیم در دفترخانه ندیده ونخوانده برگه‌ی وکالت را امضاء وانگشت زدیم ، ولی بعد فهمیدم که ایشان وکالت نامه‌ی تام‌الاختیار وبلاعزل جهت تمام امور مختلف وخرید وفروش دارایی ها وغیره....ازما گرفته است و تاکنون باغ را به نام خود و..خلاصه درحال گرفتن سند برای خانه وماشین نیز هست.
چگونه این وکالتنامه را باطل کنم ، من از امور اداری چیزی نمیدانم و حق ضایع شده به من کمک کنید .با تشکر دست بوس شما

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول باید عرض شود که پرونده های ملکی فرقی هم ندارد چه راضی باشد و چه باغات و آپارتمان ها به گونه ای نیست که صرفا با سوال و جواب کوتاه شما به راه حل قطعی و نهایی برسید پروسه رسیدگی
و پیچیدگی های خود را دارد چرا که ابعاد مسائل ملکی گسترده است و نمی‌توان بدون رویت اسناد و مدارک جواب قطعی و کامل داد و اشتباه در پرونده های ملکی چه کیفری باشد و چه حقوقی و چه بخواهیم دفاع کنیم و یا دادخواست دهیم ممکن است نتایج مطلوبی به همراه نداشته باشد
.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتما شکایت نمایید و نتیجه خواهید گرفت

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان شکایت و پیگیری شما وجود دارد

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
ابتدائاً هر 4 وارث دیگر با هم سریعاً از دادگاه شهر محل وقوع ملک، درخواست صدور دستور موقت برای توقیف سیستمی خانه و ماشین و حتی باغ مزبور کرده و از نقل و انتقال آنها به خواهرتان یا به شخص ثالث به این ترتیب جلوگیری کنید تا فرصت داشته و با انتخاب وکیل و بررسی تخصصی موضوع، دادخواست مناسب، طرح و نسبت به احقاق حقوق خود اقدام نمایید.