مشاوره حقوقی رایگان - خلافی خودرو فروخته شده

باعرض ادب و احترام
خودرویی رو 20روز قبل فروختم درقولنامه خلافی به عهده فروشنده ثبت شده . ولی طی صحبتی که با خریدار انجام شد،هزینه خلافی و عوارض رو خریدار به عهده گرفت.
یک هفته بعد از فک پلاک و انتقال ،خریدار شکایتی تنظیم کرده که هزینه خلافی و ... را فروشنده نداده.
تا یک ماه دیگر وکالت نامه فرصت داره.
اگه مشکلی بود نباید قبل فک پلاک شکایت میکرد ؟
چون محل معامله در استان خریدار انجام شده، و من در استان دیگری سکونت دارم ، قصد اذیت دارد .
سپاسگزارم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام این مورد بهتر است توافقی حل و فصل شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
فروشنده باید هزینه را پرداخت نماید مگر در مبایعه‌نامه خلاف آن شرط شده باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

پرداخت هزینه ها با فروشنده است

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
هزینه عوارض و خلافی خودرو به عهده فروشنده است مگر خلاف آن در مبایعه نامه شرط شده باشد که متاسفانه در مبایعه نامه شما نیز، تکلیف پرداخت به عهده خودتان گذاشته شده است نه خریدار فلذا ملزم به پرداخت میباشید ولی درخصوص صلاحیت محلی دادگاه رسیدگی کننده؛ چون درواقع موضوع خواسته، درخصوص مطالبه وجه از خوانده است و نه ایرادات قراردادی و نه مطالبه وجوه قراردادی فلذا دادگاه شهر محل سکونت شما صالح به رسیدگی به این پرونده است و درصورتیکه خواهان در دادگاه های محل سکونت خود یا استان محل انعقاد قرارداد و معامله طرح دعوا نموده است؛ میتوانید با ارسال لابحه سیستمی الکترونیک از دفاتر خدمات، به صلاحیت محلی دادگاه ایراد نموده و خواستار انتقال آن به شهر خود گردید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .مفاد مبایعنامه شما مهم است اگر در قراردادتان برعهده خودتان است چاره ای ندارید به تعهد خود عمل کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرف صحبت نمودن کفایت نمی‌کند و شما بایستی در قرارداد مکتوب می‌نمودید تا راه شکایت خریدار را مسدود می‌نمودید.