مشاوره حقوقی رایگان - هزینه ایزوگام ساختمان

با سلام و احترام
ما در مجتمع 16 واحدی 4 طبقه هستیم نمای دو طرف مجتمع هر کدام به دو کوچه جدا هست یک سمت به ساختمان به مجتمع کناری چسبیده یک سمت به خونه ویلایی آیا ایزوگام اون طرفی که فقط مشاعات 8 واحد میشود به بقیه ساختمان مربوطه میشود یا نه؟ ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

هزینه ایزوگام ساختمان ایزوگام ساختمان هزینه مشاعات ساختمان ساختمان