مشاوره حقوقی رایگان - پایان کار ملک

سلام وقت بخیر
در تاریخ 1401/10/7در منطقه 22 تهران شهرک الهیه غرب یک واحد اپارتمان خریدم که فاقد پایان هست و کلا تمام واحد های منطقه به علت نوساز بدون منطقه بدون پایان کار خرید و فروش می شوند فروشنده در زمان فروش یه توافق نامه با حقیر تنطیم نمود و متعهد شدند پایان ساختمان را اخذ و تحویل نمایند در حال حاضر کلیه واحد ها فروخته شده و پایان کار توسط فروشنده به خریدار ( بنده) تحویل نشده ایا در صورت شکایت می توانم الزام به اجرای تعهد توسط فروشنده را اخذ نمایم . تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادخواست الزام اخذ پایان کار بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکانپذیر است
شما باید دادخواست الزام به اخذ پایانکار و الزام به اخذ صورتمجلس تفکیکی و الزام به تنظیم سند رسمی اقامه نمایید
و ..