مشاوره حقوقی رایگان - قرار گرفتن بخشی از باغ در طرح هادی

از کنار باغ ما یک جاده عبور می کند و در طرح هادی اعلام شده است که باید سه متر از باغ به جاده تبدیل شود. شورای روستا اعلام کرده است که معادل زمین تصرف شده را از سمت دیگر به ما می دهند. اما در این قسمت ما بیش از 30 درخت میوه با عمر بالای 20 سال داریم. چند سوال دارم
1-اگر با عقب نشینی مخالف کنیم چه اتفاقی رخ می دهد؟ طرح هادی برای روستا کنسل می شود؟
2-آیا قانونا خسارت درختان به ما تعلق می گیرد؟ این خسارت را باید از چه کسی طلب کنیم؟ از اهالی روستا؟ در بودجه طرح هادی این مسئله دیده شده است؟
3-اگر تخریب بخش مذکور توسط پیمانکار طرح هادی انجام شود کشیدن دیوار جدید به عهده مالک خواهد بود؟

پاسخ ها :

احمد محسنیان

جناب آقای احمد محسنیان:

با سلام. باید خسارت وارده بر ملک شما به نرخ کارشناسی روز پرداخت گردد. هزینه دیوارکشی مجدد به عهده خود شماست.