مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت چک

سلام 2عدد چک هرکدام به مبلغ 300میلیون به کسی دادم و ثبت کردم ایشان به بنده علائم کردن چک بابت ضمانت به اداره برق میدهند بعد مدتی درخواست عودت چک را داشتم علائم کردن مفقود شده و در دفترخانه اغراق نمودن که چک ها به صورت امانت نزد ایشان بوده و مفقود گردیده و ایشان چک ها را واگذار نکرده اند در صورت سوء استفاده اینجانب حق شکایت دارم بعد مدتی چک ها برگشت خورد و شکایت شده از بنده آیا با تعهد که ایشان داده می توان از جلب و مصادره اموال جلوگیری کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید با دلایل و آن اقرارنامه برای ابطال آن اقدام نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حساب‌های شما توقیف می‌شود و شما ملزم پرداخت خواهید شد مگر اثبات ماده 14 قانون صدور چک در خصوص امانی بودن آن بهتر است جهت اخذ مشاوره تکمیلی از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر بود زودتر اقدام به مشاوره با وکیل می‌نمودید.
اکنون اموال شما توقیف خواهند شد لیکن شما می‌توانید براساس سند تنظیم شده در دفتر اسناد رسمی، شکوائیه تحت عنوان مجرمانه خیانت در امانت را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.
در نظر داشته باشید بهتر بود همزمان با سند محضری تنظیم شده، اعمال ماده 14 قانون تجارت را می‌نمودید.