مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف گواهینامه

سلام ماشین من را دم درب گاراژ توقیف کردند به دلیل وجود نیم لیتر مشروب و ماشینم رو به پارگینک بردن و خودمون هم یک شب بازداشتگاه بودیم صبح به دادسرا رفتیم و بعد با قید وثیقه آزاد شدیم و بعد برای آزاد کردن ماشین بعد گذشت تایم توقیف گفتن که نتیجه دادگاه معلوم نیست و باید گواهینامه رو بدی تا ماشین آزاد بشه بعد گواهینامه رو دادم ماشینم رو درست کردم و دادگاه رفتیم و برای شرب خمر تبرئه شدم و برای مشروب تعلیق دادند و رییس راهنمایی رانندگی میگه که اون برای مشکل قانونی بوده و برای مشکل شرعی شش ماه گواهینامه توقیف میشود و وضعیت گواهینامه هم اسکن شده ناجی پاس هست و نوشته مجاز به رانندگی میشه راهنماییم کنید چطور میتونم گواهینامه رو بگیرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. با دستور مقام قضایی نسبت به رفع توقیف خودرو می‌توان اقدام کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع مذبور نیازمند برسی بیشتر و گفت و گوی متقابل می باشد و با این اطلاعات اندک نمیتوان اظهارنظر نمود در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید