مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد اجاره توسط مستاجر

با سلام بنده خانه ای دربست گرفتم الان 6 ماه مونده تا موعد قرارداد میخواهم تخلیه کنم صاحب خانه میگه هروقت تخلیه کنی باید پول کرایه ماهانه پرداخت کنی ولی در قولنامه ذکر نشده که پیش از موعد تخلیه کنید باید کرایه هرماه بدید
بعد خانه بوی فاضلاب میدهد و سینک ظرفشویش کوچک هست و پشت کابینتش آب میرود و لجن میزند و پر از مورچه هستش و خیلی سرد هست و خونه نیاز تعمیر داره نمی آید درست کند آیا میتونم قرارداد رو فسخ کنم یا نه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع مذبور نیازمند برسی بیشتر و گفت و گوی متقابل می باشد و با این اطلاعات اندک نمیتوان اظهارنظر نمود در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید