مشاوره حقوقی رایگان - زمین اوقافی

سلام
شخص اول زمین را واگذار کرده به شخص دیگری و من از شخص دوم زمین را خریداری کردم و شخص دیگری 30 سال زمین را از شخص اول اجاره بدون حق کرده است و بعد از این مدت ایشان مدعی زمین شده و می گوید این زمین برای من است و مشکل بین شخص دوم و خریدارن بوجود آورده است و من میخواهم بدانم تکلیف من چه خواهد شد در ضمن شخص مستاجر محکوم شده و کسانی که زمین را خریداری کردن بابت کاشت نهال اقدام کردن و مستاجر به محض کاشت درخت شبانه درخت ها را می شکند لطفا راهنمایی کنید. خیلی ممنون

پاسخ ها :

هادی یزدانی فر

جناب آقای هادی یزدانی فر :

شما به استناد قرارداد خریدی که دارین باید دادخواست بدین به طرفیت ایادی قبل و مستاجر سابق . میشود حکم گرفت .

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام شکایت کیفری راهگشاست