مشاوره حقوقی رایگان - دیه

باسلام .من 7 ماه پیش دچار آسیبی شدم که سه جا از گونه ام شکست و ب عمل جراحی نیاز داشت و پین گذاری کردم و ب پزشک قانونی مراجعه کردم و طی دو باری ک رفتم نامه گرفتم پزشک قانونی سه شکستگی رو باهم جمع زدن یک منقله مگر هر شکستگی دیه جدا ندارد یا برای گونه شامل نمیشود. راهنمایی کنید لطفا ممنون از وکلای خوبتون

پاسخ ها :

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

سلام بله جداگانست مگر اینکه اینقدر نزدیک باشه که بهم وصل شده و عرفا یک زخم یا جراحت و شکستگی محسوب بشه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری اصل بر عدم تداخل اَ

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نظریه پزشکی قانونی ملاک. عمل است که قابل اعتراض نیز هیت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در نظر داشته باشید که اصل بر عدم تداخل است و دیه هر ناحیه به شکل جداگانه بایستی محاسبه شود مگر اینکه بگونه‌ای باشد که یک ناحیه محسوب شود.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است