مشاوره حقوقی رایگان - اقساط نفقه معوقه اگر پرداخت نشود حکم جلب مجدد به جریان می افتد؟چند ماه باید گذشته باشد ؟

با عرض سلام
من زوجه هستم و طی پرونده نفقه خودم و فرزندم حکم جلب زوج را گرفتم سپس ایشان اعسار زد و قسط بندی شده است
1- هنوز تاریخ حکم جلب من به اتمام نرسیده است آیا همچنان میتوانم جهت جلب اقدام نمایم؟
2- طی اقساط مشخص شده هم هنوز زوج پرداختی نداشته است و حدود 3 ماه گذشته است .
3- حکم حبس را میتوانم از همان شعبه اجرا بگیرم ؟
4- اگر چند ماه قسط معوقه به علاوه ی نفقه های جاریه را پرداخت نکند من چه اقدامی میتوانم انجام بدهم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
بعد از رای اعسار برگ جلب اولیه قابل اجرا نیست . می بایست بعد از ماه مبارک رمضان به اجراء احکام مراجعه نمایید و تقاضای صدور برگ جلب بر اساس رای اعسار نمایید.