مشاوره حقوقی رایگان - ملک

باسلام و عرض ادب و قبولی طاعات : بنده سال 94 یک باب آپارتمان را به صورت قولنامه (املاک) از پدرم خریدم به مبلغ کل 282 میلیون تومان که 10 میلیون نقد 72 میلیون وام که مقرر شد اقساطش رو من پرداخت کنم و مابقی 200 م را پس از تحویل و فروش واحد مسکونی که از طریق تعاونی مسکن اداره ثبت نام کرده بودم به پدرم در شرط حیات و در غیر این صورت به وراث با اخذ امضاء قولنامه پرداخت کنم ولی متاسفانه پس از چند ماه پدرم مرحوم شدند و تا اینه لحظه تعاونی مسکن اداره واحد من را آماده نکرده است . سوال 1: آیا بنده میتوانم واحدی که از پدر مرحومم به صورت قولنامه ای خریدم بفروشم و سهم وراث را پرداخت کنم ؟ (ضمن اینکه یکی از خواهرانم حاضر نیست وکالت فروش به من بدهد) سوال 2 مقدار سهم وراث را چگونه باید محاسبه کنم؟ (با عنایت به چند برابر شدن قیمت مسکن) آیا خودم هم به عنوان وارث سهمی دارم؟ ممنون از پاسخ شفافی که میفرمایید. باتشکر التماس دعا

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
اگر شروطی که در قرارداد مندرج نمودید صحیح باشد (مدت زمان فروش واحد مشخص باشد)قانوناً شما حق نقل و انتقال دارید ولیکن برای ثبت در دفتر تعاونی می بایست وراث رضایت بدهند در غیر اینصورت مجبور به تقدیم دادخواست حقوقی هستید. قانوناً ثمن (قیمت) همان است که در قرارداد نوشته شده ولیکن انصاف حکم می کند که قیمت را تعدیل نمایید.
شما هم جزو وراث می باشید.